top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Wie ben jij...

Bijgewerkt op: 25 jun. 2023


Wie ben ik...


Je kent het vast; van die vlagen waarin je onzeker bent over allerlei dingen in je leven. En dat komt dan ook weer bij jezelf terecht... Je voelt je rot, je vraagt je vanalles af, je weet niet wat je voelt, niet wat je zal kiezen en laat staan dat je weet wat je zelf zou willen...


Vaak komt er dan een groei-periode aan; want zonder pijn geen groei... Je kunt je in deze fase op allerlei manieren gedragen, maar er (een beetje) over praten is een grote stap.


Als ik zelf twijfel over mezelf of gebeurtenissen in mijn leven, dan praat ik met mensen die ik vertrouw en zoek ik in de bijbel naar Waarheid; Waarheid over mijzelf, waarheid over wat God over mij zegt en pas dan komt er rust en vrede. Vanuit die rust en vrede kan ik dan weer anders of opnieuw naar mijzelf en mijn omstandigheden kijken omdat ik weet dat ik het niet alleen doe en ook niet hoef te doen in het leven.


En als coach doe ik dit samen met mijn coachees; praten, luisteren, zoeken, bidden. God is erbij.


Heb je behoefte aan waarheid over jezelf?

--> neem dan eens de leestijd voor de bijbelteksten uit de afbeelding.

Heb je behoefte aan iemand die jou verder helpt en zoek je een coach?

--> Kijk dan eens op mijn website www.myrnacoacht.nl


Lieve groet,


Myrna

Geliefd ~ zoals je bent


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page