top of page

Hoe het werkt

Margriet-Fotografie-080.jpg

Hoe het werkt:

Als je bij mij komt voor coaching – aanmoediging, dan kom je bij mij thuis en hebben we gesprekken bij mij aan tafel. Vooraf aan het eerste gesprek zullen we een telefonische kennismaking hebben waarin jij me vertelt waar je tegenaan loopt en wat je wens/ hoop is. Ik zal uitleggen hoe een coachingstraject er uit zou kunnen gaan zien en je vragen beantwoorden als je die al hebt. Als jouw vraag en mijn coaching matchen dan gaan we samenwerken. En reken er maar op dat er mooie dingen gaan gebeuren!

Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de Heer. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk. Jer.29: 11a.

Een voorbeeld traject:

Een volledig traject waarin je werkt met een mooi werkboek duurt gemiddeld 10-15 keer waarin de gesprekken 1 uur duren. Om los te komen uit de lastige dingen waar je mee worstelt gaan we 3 fases door.

  1. Hoe ben je zo geworden? Verleden. Op een creatieve manier breng je je verleden in beeld.

  2. Wie ben je? Vandaag, in het nu. Aan de hand van een liefdestalentest en persoonlijkheidstest maak je je eigen motivatieplan.

  3. Hoe wil je zijn? Toekomst. Je gaat je eigen doelen stellen om je bewustwording te gaan leven.

Zoals elk mens anders is zal elk traject anders zijn en maak ik het passend met jou.

Margriet-Fotografie-111_edited.jpg

Tarieven:

Het tarief voor een coachgesprek is 87,50 euro. Dit zijn gesprekken van 60 minuten.

De intake duurt 75 tot 90 minuten en is 100 euro. Na dit gesprek ontvang je het werkboek van Total Balance (t.w.v. 15 euro) gratis.

Eens per maand ontvang je van mij een factuur. Deze factuur dien je binnen 14 dagen te voldoen.

 

Ben je verhinderd? Je kunt tot 24 uur voor de afspraak de sessie kosteloos annuleren.

 

Wanneer het tarief niet past bij jouw financiële mogelijkheden geef dit dan even aan tijdens het intakegesprek. Dan zoeken we samen of er een mogelijkheid is om toch een coachtraject te kunnen starten. Want ik vind dat coaching voor iedereen mogelijk moet zijn.

 

Heb je zin in actie? Voel je dat het tijd is voor jezelf? Wil je ontdekken wat God voor jou in petto heeft? Heb je zin om te groeien?

bottom of page