top of page

Over mij

Ik ben Myrna Zuidema en heb een groot liefdevol hart voor God èn mensen. Mijn naam betekent Geliefd… vind je dat niet mooi?! Ik ben geliefd, jij bent geliefd. Ik ben getrouwd met mijn lieve man en heb 2 prachtige jongens. Ik ben geboren en getogen in Brabant en woon sinds 2007 in Heerenveen. Al sinds klein meisje houd ik van mensen, zocht ik ze op en luisterde ik mee tijdens visites en bezoekjes van mijn ouders. Zolang ik mij kan herinneren help ik graag mensen die 'iets' even niet (meer) weten en zie ik altijd hoop.

 

"Ik zal je een hoopvolle toekomst geven." 

Jer.29: 11b

 

Ik heb 20 jaar in kinderwerk en daarnaast binnen jeugdhulpverlening mogen werken. De opleiding SPH heeft mij breed opgeleid en heb ik intens gevolgd. Psychologie en groepsprocessen hadden daarin mijn grote interesse. Het begeleiden van mensen (individueel of in gezinsverband) is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik heb onder andere kennis van en ervaring met gezinnen en jeugd; van 0 tot 21 jaar, en voel een grote bewogenheid voor elke hulpvrager.

Het ontdekken van je eigen specifieke kwaliteiten, eigenschappen, communicatiestijl- en patronen zijn zo waardevol omdat je dan bewust wordt van jezelf en je op die basis nieuwe keuzes kunt maken. Daar help ik graag bij.

Ik zing graag en het liefst voor God. Toen God mij een aantal jaren geleden liet zien dat ik bij Hem moest komen heeft Hij mij bevrijd, genezen en getroost op allerlei gebieden in mijn leven.  Wow! Wat een liefde en wat een heling en herstel!

Vanuit dat punt in mijn leven heb ik de coachopleiding bij Total Balance gedaan. De Total Balance Methode is een levensveranderende methodiek en is toepasbaar op alle denkbare probleem- en leefgebieden, waarbij een probleem bij de bron wordt aangepakt en mensen in Gods heling worden gebracht. Psychologie wordt gecombineerd met theologie, met een krachtige uitwerking tot gevolg, waardoor rust en ruimte ontstaat en de coachee die dingen kan gaan doen die God in zijn/haar hart heeft gelegd.

Ik coach graag mensen die verandering willen en voelen dat het tijd is.

Margriet-Fotografie-003.jpg
Margriet-Fotografie-043.jpg
bottom of page