top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Werk en het goede leven.


Wat is volgens jou het goede leven?

Het- goede- leven... Daar kun je je van alles bij indenken, voorstellen en daar kun je allerlei wensen bij hebben. Misschien werk je hard om dat goede leven vorm te geven, na te jagen, je doelen en targets te behalen...

Misschien sta je aan de zijlijn toe te kijken en zoeft momenteel veel aan je voorbij. Of is het anders en voel je je blij, vol van energie, de wereld ligt voor je open en je bucketlist blinkt je tegemoet.... MAAR... WAAR GA JE BEGINNEN?!!!


Het goede leven leven is een kunst. Het heeft alles te maken met je identiteit, balans tussen inspanning en ontspanning, je zelfbeeld, je gevoel van eigenwaarde en omstandigheden. Mirjam van der Vegt noemt je bestaansrecht als basis voor je zijn. In haar boek 'De Kracht van rust' schrijft zij dat goed rusten gewoontevorming is. Goed rusten in afwisseling met gezond werken brengt balans in je leven.

'Rusten betekent niet dat je 'uit' staat, maar dat je een ander gedeelte van jezelf aan bod laat komen.' Mirjam van der Vegt, De kracht van rust, 2020.

Het is een tof boek dus voor jou als je nieuwsgierig wordt naar wat De kracht voor rust in jouw leven kan betekenen.


Waar droom jij van? Heb je rust nodig? Zoek jij het goede leven?

Wil je daar naar op zoek gaan? Dan mag je contact met me opnemen via mijn mailadres; myrna.coaching@gmail.com of via het contactformulier op mijn website; www.myrnacoacht.nl.

Dan kunnen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen en ontvang je van mij een gratis balanstest.


Opdat vrede heerst binnen je muren en rust in je vesting. Psalm 122:7


Lieve groet,


Myrna


77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page