top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Wat niemand je vertelt hoe het is om op Missie te zijnHet overkomt ons allemaal wel eens; dat moment dat je je ineens afvraagt; Hoe ben ik hier beland? Wat ben ik eigenlijk aan het doen? Dat kan je een hemels gevoel geven of de grootste verschrikking (en alle gevoelens daar tussenin.) De gevoelens kunnen je overweldigen, je vasthouden of je zelfs gevangen houden of neerdrukken en dat is niet fijn. Als je dit herkent of dit ziet bij je dierbaren, dan wil ik je bemoedigen en je laten weten dat er voor ieder mens vrijheid is. (Efeze 4:8).


Myrna op missie

Afgelopen zaterdag was ik op missie; een Koninklijke missie. 😇. Een geweldige missie! Als ondernemer, eigenaar van #MyrnaChristencoach , bezocht ik een Groei-dag voor ondernemers en kerkleiders van #RoyalMission. Thema; 'Ondernemen en leiden namens de Koning.' Wat ben ik nog steeds onder de indruk van gastvrijheid, de warmte en liefde van de (veelal onbekende) mensen, van de passie en enthousiasme van #RoyalMission. (De droom van #RoyalMission is een herleving in de kerk van Nederland!) 🤩.


Op missie... want mijn coachwerk is onderdeel van het werken voor mijn Koning (Jezus). En door op missie te zijn, kwam ik zaterdag op deze plaats waar ik nieuwe en waardevolle liefde, ontdekkingen, kennis en inzichten opdeed. Ik deel graag de mooiste inzichten met je.


Nieuws

Inzicht 1: Ons land van herkomst is de hemel. Hier op aarde leven we in ballingschap. Ouderwets woord maar actueel vandaag. Dat zien we om ons heen oa in ziekte, onderdrukking, gevangenschap. #MartinKoornstra

Inzicht 2: Bij God gaat het als eerste om wie je bent. Daarna om wat je doet. #MartinKoornstra

Inzicht 3: Werken voor God is een estafette; je doet het samen en hebt dat nodig #CeesvanHarten

Inzicht 4: in de stilte spreekt God. Visualisatie door #NelindaTroost


En jij...?

Zo kom jij ook op allerlei plaatsen, in jouw leven, waarin jij op missie bent. Niemand heeft je verteld hoe het zou worden of wat je mee zou maken en hoe je er mee om zou kunnen gaan. Wat ervaar jij momenteel? Vrijheid? Plezier? Daadkracht? Of; Onzekerheid? Besluiteloosheid? Eenzaamheid? Vermoeidheid? Angst?

Dat kan heel spannend, naar en zwaar zijn.

Ik wil je graag bemoedigen door je te laten weten dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik kan je coachen naar kracht, naar bewust leven, naar jezelf, naar je Maker. Want Hij houdt van jou! (En ik ook).


Wie ben jij?


Lieve groet,

🤎

Myrna

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page