top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Verstoppertje


Wat verstop jij?


Of je het een mooi seizoen vindt of niet, de herfst kan je soms flink verrassen. Want waar de bladeren verkleuren, de wolken samenpakken en de regen soms met bakken uit de lucht valt, zie je ook hele mooi dingen ontstaan. Het is niet alleen maar storm, guur en regentijd.


Stiekem komt het mos omhoog... en drukt een wit pukkelhoedje zich een weg uit de grond. Of de eikels die zijn gevallen worden zorgvuldig opgeraapt en naar een voedselplek van een eekhoorntje gebracht. En heb je wel eens bedacht dat het loslaten van het blad de voorbereiding is op het nieuwe voorjaar?!


Het is niet alleen maar storm, guur en regentijd. Is jou dat ook opgevallen?


Er ontstaan allerlei dingen.

Ja, er vallen ook dingen weg, het mooie gaat er in sommige gevallen van af. Of er blijft niks moois over...


Maar met een doorkijkje naar het nieuwe voorjaar... of het wachten op iets nieuws... een perspectiefwisseling...


Wat berg jij veilig op? Wat verstop jij even in de grond? Welke dingen vallen er bij jou af?

Is het herfst in jouw leven? Storm, guur en regentijd?


Durf jij er anders naar te gaan kijken? Doorkijken naar de voorbereiding op een nieuw seizoen? Dat er uit jouw grond iets tevoorschijn kan komen dat jou hele leven kan gaan veranderen?!!


Vanuit dat idee ga je nu misschien wel dingen loslaten!! Of je gaat bewust even iets opbergen, wegstoppen vanuit zorg voor jezelf en de wetenschap, hoop en verlangen dat er iets nieuws uit kan komen volgend voorjaar. Neem de tijd. Rust uit. Stop het maar even weg. En geniet.


Doe het maar!!


De Heere zal Zijn werk voor mij voltooien; Uw goedertierenheid, Heere, is voor eeuwig; laat de werken van Uw handen niet los. Psalm 138:8 Bron; Bijbel.


God bless you.


🤎


Myrna

Christencoach

Geliefd~ zoals je bent


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page