top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Ontspannen...


Oooh wat vind ik het fijn als ik een heerlijk boek heb om te lezen. Zo een waar ik aan begin en eigenlijk meteen in het verhaal zit. Zo een die ik ook graag even weg leg omdat het verhaal te leuk, mooi, ontroerend, spannend of snel gaat dat ik hem niet te snel wil uitlezen omdat het dan alweer voorbij is...

In het boekhuis, de mooiste;) boekwinkel van mijn dorp, kwam ik een prachtige nieuwe roman tegen en besloot deze aanvulling op mijn boekenkast tot eigendom te maken omdat ik zwaar behoefte had aan even wegduiken in een fijn verhaal. Dat wegduiken zorgt er voor dat mijn hersenen even stil worden gezet want oh wat kan ik die denkmachine van mij soms maar moeilijk stoppen.

Maar met een fijn boek lukt dat, onder andere, wel.


Hoe ontspan jij? Hoe ga jij te werk bij een overdruk denkhoofd? Heb je al een manier gevonden of weet je het niet zo goed?

Verbaas jij je wel eens over je buurvrouw die altijd energie lijkt te hebben en maar bezig blijft? Heb je zelf een to do lijst die je geen rust gunt? Of snak jij naar een kloosterweekend om rust te vinden, voor jezelf?

Wist je dat verschillende types mensen op verschillende manieren ontspannen?! De Disc methode is heel helpend om dit te ontdekken en daar kan ik je bij helpen.


Welk type ben jij? Heb je zin om dat met behulp van mij uit te zoeken; let me know!


Lieve groet,

Myrna 😉😘.41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page