top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Nog voordat je bestond...

.... kende God je al. Als ik daarbij stil sta en me bedenk dat God (in de bijbel) tegen mij zegt; Ik ben jouw Vader, dan voel ik mij geliefd. Het betekent dat Hij mij al kende voordat ik begon te bestaan... Het geeft een doel, het geeft waarde, het geeft betekenis, het geeft zin... Het geeft ook liefde. Liefde aan elk mens als je gelooft en beseft dat je een Maker hebt.


Hoe denk jij over je ontstaan, bestaan en reden dat je hier bent?

Geloof jw dat je een Maker hebt die jou bedacht heeft, die jou kent. Een Maker die zijn Zoon Jezus heeft gegeven om in jouw hart te komen wonen om je hoop, genezing, blijvende vrede, kracht te geven. Om jou te helpen met je weg te vinden in je leven. Om je te troosten, te bemoedigen en je de weg te wijzen?


Om die weg te vinden daar geeft die Vader mensen voor; mensen om mee te verbinden, om met je op te lopen, naar je te luisteren, misschien wel mensen die over Hem te vertellen zodat je nieuwsgierig kunt worden naar hoe God in andermans leven werkt en dat Hij dat ook in jouw leven wilt doen.


Als jij je oog op God richt belooft Hij in psalm 73:23-24 dat Hij je zal leiden volgens Zijn plan. Zoals Wilkin van de Kamp schrijft in zijn boek; Hoe God naar je kijkt; 'Jouw wandel met God is te vergelijken met een schaakpartij. Hij vraagt jou de eerste zet te doen in de schaakpartij van het leven. Die zet mag je zelf bedenken....

De vrede van God in je hart zal je gids zijn in de beslissingen die je neemt. Kol 3:5.


Je hoeft het niet alleen te doen. Als je behoefte hebt aan contact over wat ik als coach voor je zou kunnen betekenen, vul dan het contactformulier op mijn website in of mail me; myrna.coaching@gmail.com.


Lieve groet

Myrna

🤎17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page