top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Leer mij Uw paden te gaan.Leer mij Uw paden te gaan.

Psalm 25:4


Afgelopen weken herontdek ik hoe leuk ik het vind om mee te denken in reflectieprocessen. Meedenken met een studieproces waarin reflecteren belangrijk is vind ik ontzettend mooi! Reflecteren op je zelf, op je handelen, op je leerproces is belangrijk voor persoonlijke en professionele groei. Maar het kan ook een heel lastig proces zijn. Want er moet dan vanalles op papier komen, je wilt woorden geven aan emoties maar welke geef je daar aan, welke groei heb je doorgemaakt en hoe schrijf je dat op...


Soms is het fijn dat je aangemoedigd, geholpen of gecoacht wordt. Gewoon; om jezelf te helpen, de kennis en kunde van een ander te gebruiken om tot je doel te komen. Om samen met iemand Gods wegen voor jou leven te ontdekken.


Ik vind dat geweldig om te doen; jou spiegelen, bevragen, helpen reflecteren. Dus als je er over twijfelt of je wat hulp kunt gebruiken, weet dat je maar 1 berichtje naar me hoeft te sturen.


Uit liefde voor jou, omdat God van je houdt.


Lieve groet,

Myrna

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page