top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Hoe is het met jouw lijstje?


Lieve jij,


Waar je ook bent in je leven, of wat je ook doet, hoe je je ook voelt; Er wordt van jou gehouden. Geloof je dat?

Sta er eens even bij stil welke mensen er van jou houden.

Kom je er dan tot veel? Of kan je er een paar bedenken?


En als je bij jezelf bedenkt van welke mensen jij houdt; wie noem je dan op?

Dit kan wel even confronterend zijn.

Want met de eerste vraag kan je zomaar uitkomen bij (dierbare) mensen die je pijn hebben gedaan, of waar je geen contact meer mee hebt maar dit wel zou willen. Of je ontdekt nog iets anders waarin je tekort of pijn ervaart.

De tweede vraag kan je heel blij maken want al je geliefden komen op dat lijstje; al die lieve mensen waar jij zo blij en warm van wordt.

Maar wat nou als je merkt dat je je liefde niet zo goed kwijt kan bij een aantal van die mensen die op jouw 'geliefden' lijstje staan...


Je merkt het al. Liefhebben en geliefd worden zijn thema's waarin veel te voelen is. En waarin veel te beleven is. Waar vreugde is of waar pijn is.


Er is ook een geliefdenlijstje van Iemand waar jij op staat. Wist je dat al? Dat er Iemand is die ongelofelijk veel van jou houdt?! Dat jij op Zijn lijstje staat en dat Hij Zijn Zoon voor je heeft gegeven? Dat is het lijstje van God? Staat Hij ook al op jouw geliefdenlijstje?


Stel dat je Hem kent en Hij staat nog niet op jouw geliefdenlijstje dan zou het zomaar kunnen zijn dat je Hem beter mag of wilt leren kennen.

Echt kennen, een relatie met Hem krijgen (in plaats van een regeltjes-God), een liefdesrelatie met Hem.

En mocht je Hem nou niet of nauwelijks kennen, dan mag je weten dat Hij jou wel kent en dat Hij van je houdt en graag een relatie met jou wilt.

Wanneer het leven niet gaat of is gegaan zoals je het liefst had gewild, kun jij moeite hebben met liefhebben en de balans in je leven. In mijn coaching gebruik ik de Total Balance methode en kunnen we samen inzichtelijk gaan maken hoe jij het liefhebben weer in balans kunt krijgen.


Zoek jij naar balans?


Lieve groet

Myrna


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page