top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Het leven vinden


Heb jij je leven al gevonden? Misschien een wat gekke vraag... Deze vraag heeft het nodig dat je bij jezelf naar binnenkijkt. Naar de binnenwereld die gaat over emoties, overtuigingen, gevoelens en gedachten.


Lang was de zoektocht in mijn leven. De zoektocht naar innerlijke rust, mijn vrijheid, naar vrede in mijn binnenste en mijn hart, naar mijn identiteit.

Die zoektocht ging over bergen en door diepe dalen. Man, wat was het soms moeilijk, zwaar, druk, angstig en wat voelde ik me vaak alleen. Dat zag de buitenwereld niet trouwens. Ik was een leuke, vriendelijke, vrolijke verschijning. Maar van binnen... brrr wat was het daar koud en leeg en ook vaak verdrietig. En toen... had ik een ontmoeting met Jezus. Ik vond Hem. Wow! En toen vond ik het leven.

Hij leidde mij naar vrijheid! Hij gaf mij nieuwe doelen, Hij vulde mijntekorten op, Hij genas mijn diepten, Hij gaf mij het leven. En daar ben ik zo dankbaar voor. Zo dankbaar dat ik er hier over schrijf om het met jou te delen omdat Jezus dit ook voor jou heeft!

Hij gaf mij het leven in de goede, overvloedige, warme en vervulde zin.


Ik ken de leegte, pijn, verdriet, angst, onzekerheid en welke effecten dat op je leven heeft. Worstel jij met je leven, heb je het gevoel dat je het leven nog niet gevonden hebt? Verlang je naar vrede? Naar rust? Wil je Jezus leren kennen? Zeg het tegen Hem; Hij gaat antwoorden. Of neem contact met me op!


Of heb je een hulp nodig om je aan te moedigen op je levenspad om nieuwe paden te gaan ontdekken? Of iemand die je helpt bij het opruimen van 'oude rommel' uit het verleden?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.


Lieve groet,


Myrna

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page