top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Genieten door de storm.

Bijgewerkt op: 10 jan. 2023Vanochtend heb ik een mooie werkochtend gehad en daar wil ik wat over delen. Wat waaide het hard en loeide de wind om het huis. Dat is jou ook vast niet ontgaan.

En wat vind ik het fijn om te werken in mijn praktijk. Lekker warm was ik binnen en herschreef ik een hand-out voor een bestaand product. Daarna ging de deurbel en kwam de eerste coachee binnengewaaid. We waren er aan toe om de laatste tekening uit het 'verleden-deel' van haar coachtraject te bespreken en zij deed prachtige ontdekkingen. Bijvoorbeeld dat liefde in alle fases van haar leven heel belangrijk voor haar was èn ook aanwezig was. Weliswaar in allerlei verschillende personen, maar zij zag in elke fase de liefde terugkomen. Zij ontdekte in de tekening haar ontspanningsbron, zij heeft haar bijbel herontdekt en welke teksten kwam zij te lezen; over liefde. (Als je een bijbel gezien of gelezen hebt weet je dat er heel veel teksten in staan!), maar bij haar kwamen de teksten naar voren die nu belangrijk zijn voor haar. Ik ben God zo dankbaar dat ik telkens getuige mag zijn van het werk wat Hij doet, ook door mij heen, bij degenen die bij mij aan tafel komen. Dankbaar, enthousiast en nederig ben ik en blij!


En nu ga ik genieten van de zon.


Lieve groet,

Myrna

~ Geliefd zoals je bent ~


Ps; verlang jij ook naar ontdekkingen over jezelf omdat je vastloopt, niet verder komt, vreugde en plezier mist, baalt van de sleur in je leven... Neem een kijkje op mijn website en zoek contact met me.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page