top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Einde in zicht


Als een coachee aan het einde komt van een aantal maanden gesprekken, dan komt er een einde aan een samenwerking. Dat is een bijzonder moment. En dat is een bijzonder proces. Want als iemand hulp gaat zoeken is er vaak een periode met narigheid aan vooraf gegaan.


De coachees die bij mij komen zijn:

Vrouwen (17 jaar -70+) die verandering willen.

Vrouwen die moe, soms uitgeput, zijn.

Vrouwen die vooruit willen.

Vrouwen die gevoelig zijn en daar last van ervaren.

Vrouwen die zelfkennis en zelfliefde willen vergroten.

Vrouwen die leergierig zijn.

Vrouwen die andere keuzes willen maken.

Vrouwen die het samen met God willen doen.


En dat laatste, het samen met God willen doen, is het mooiste wat er is. Want alleen Hij kan je helen, Hij heeft een plan voor jouw leven, Hij heeft jouw geluk voor ogen, je doel vind je in en bij Hem, met Hem ben je overwinnaar.


Als een coachee het eerste contact legt en op zoek wil gaan naar haar bestemming, dan ben ik dankbaar want God heeft een plan. Met de ander en door en met mij.


Dus wanneer iemand afscheid neemt en zegt dat ze nu zonder mij kan, dank ik God en ben ik dankbaar voor het werk dat ik heb gedaan. Te weten dat de ander ook een kind van God is, maakt dat ik diegene weer heerlijk teruggeef aan haar Vader en dan kan ik alleen maar dankbaar zijn.


Heb je zin in verandering? Of heb je geen zin maar voel je de noodzaak? Neem dan een kijkje op mijn website of mail me; ik heb weer ruimte voor nieuwe starters.


Gods zegen en liefs,

Myrna

Geliefd ~ zoals je bent

www.myrnacoacht.nl

237 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page