top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Gemotiveerd of droog gelopen?


Ieder mens wil graag een betekenisvol leven leiden. Die dingen doen waar je energie van krijgt. Die dingen waarvan je merkt dat ze je gemakkelijk afgaan. Die je leuk vindt. Waar je zin in hebt. Die dingen die je zomaar doet. Waarbij je je vrolijk voelt. Waarbij je vriendelijk en leuk kunt blijven voor je omgeving. Waarbij je je plek in durft te nemen. Waarbij je zomaar je zelf stretcht omdat je er wel vertrouwen in hebt dat het goed komt. Kortom; waar je gemotiveerd voor bent en door raakt.

Helaas... kan het zomaar zo zijn dat je je afvraagt wat jouw toegevoegde waarde hier op aarde is (voor de denkers onder ons), envoel je je futloos, gaat alles moeizaam, voel je je terneergeslagen/moe/somber/onzeker en lijkt er nog maar weinig over te zijn van de energieke vrolijke jij. Je voelt je drooggelopen.


Je kunt echt een verlangen hebben om weer stralend en vol energie in het leven te staan! God heeft ons individueel uitgerust met een eigen persoonlijkheid, met talenten en passies. Om met liefde te omarmen en in te zetten op de plek waar je bent. Wil je het ontdekken? En weer gaan stralen?


In coaching kan dat. Jezelf goed leren kennen èn daarnaar leven is het grootste geschenk wat jij aan God, jezelf en de wereld kunt geven.


Word je hier enthousiast en nieuwsgierig van en wil je overleggen of coaching iets voor jou kan zijn?!


Stuur me dan een berichtje of vul het contactformulier op mijn website in.


Ik zie naar je uit.


Lieve groet,

🤎

Myrna

Geliefd ~ zoals je bent

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page