top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

To bear.


Hoe toepasselijk op de afbeelding... To Bear...

Een grote beer (a bear) is een lekker warme en zachte drager (to bear) van het kleintje dat bovenop zijn rug ligt...

Hoe toepasselijk op ons leven... Even lekker liggen, steunen, opwarmen. Lekker warm, uitrusten en bijkomen. Of noodgedwongen steunen, liggen opwarmen; dan wordt het al anders als het noodgedwongen wordt. Want dan zijn er stressoren die er voor zorgen dat het even niet anders kan... Om gedragen te worden.


We maken het allemaal mee in het leven. En ja, neem van mij aan, ik ook! Soms gebeurt er zoveel dat ik me heeeeeelemaal kan verplaatsen in dat kleintje bovenop die grote, stabiele, warme bruine beer. En hoe fijn is het op die momenten dat er bruine beren op mijn pad komen die me even meedragen, opwarmen, troosten. En andere momenten mag ik zelf zo'n bruine beer zijn in coaching. Om de ander te helpen ontdekken hoe je kunt zoeken naar 'gedragen' worden, hoe God je daarbij wilt helpen en hoe Hij je sterk gemaakt heeft om je leven aan te kunnen.


Wat doe jij als je behoefte hebt om gedragen te worden?

Ik bid je toe dat je de kleine tekst leest en tot je door laat dringen; God heeft jou gemaakt, hij wil jou dragen en sterker nog; Hij wil je krachtig maken!! Hij wil je redden!! Je staat er niet alleen voor.


Spreekt 'to bear' je aan?

Let me know! Ik heb nog plaats in mijn praktijk voor nieuwe coachees.


Lieve groet, Myrna

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page