top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Profileren


Geliefd zoals je bent

Profileren... Ja, dat hoort erbij als je een startende coach bent. Het is een en al ontwikkeling. En dat is best spannend!! Maar superleuk! Waar sta je voor? Wie ben je? Jezelf laten zien, je uitspreken, je laten kennen. Dit valt onder profileren.


Ook een naam bedenken, een logo ontwikkelen, een website opbouwen... Laat jezelf zien, spreek je uit, laat je kennen.

Dat begint bij mezelf.


Ik ben... Myrna Zuidema en Luiten is mijn meisjesnaam. Moeder van 2 prachtige jongens.

Vrouw van een man waar ik mega trots op ben en van wie ik houd. Ik houd ook van de zon; vooral van de warmte op mijn huid en van het licht dat de zon brengt.


Ik irriteer me ook weleens; aan dingen die scheef hangen, of aan zaken die niet doorlopen. Mij mag je wakker maken voor een goed gesprek. Mijn hart is groot en liefdevol. Ik word blij van kinderen.


Ik help graag mensen die 'iets' even niet (meer) weten. Ik heb 20 jaar in kinderwerk en daarnaast binnen jeugdhulpverlening mogen werken. Het begeleiden van mensen (indivueel of in gezinsverband) is mij bekend. Ik zing graag en het liefst voor God.


Ik heb 2 broers en 2 zussen: die band is onwijs sterk en bestaat alleen tussen ons . Ik heb 2 ouders,2 stiefouders en 2 schoonouders die ik zo goed als ik kan probeer te eren; ik hou van ze.

Ik ben... Myrna. Ik ben geliefd en heb veel mensen om me heen; ik hou van jullie. Bovenal ben ik geliefd door God. Zijn naam is Jahweh; Ik ben die Ik ben en altijd zal zijn... Wow!


Mijn God, jouw God.

Wie ben jij?

Laat je het me weten via een berichtje? Mail/app/FB/Insta.

myrna.coaching@gmail.com


Liefs Myrna


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page