top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Goede dingen en wachten


Goede dingen en wachten,

Wat hebben die met elkaar te maken... Ik zal het je uitleggen wat die vandaag voor mij met elkaar te maken hebben. In de afronding van een evaluatieverslag zat ik voor me uit te staren, op zoek naar goede woorden. Mijn tissue-box gaf me een lach op mijn gezicht want waar ik mee bezig was was een tijdrovend klusje... Maar nu was ik klaar! Het resultaat; een goed verslag! En daar hou ik van; als dingen kloppen.

Het duurde even maar dan heb je ook wat.

Mijn oog viel op m'n nieuwe visitekaartjes... Want dat is ook heeeeeel leuk!

Mijn website is bijna klaar om gelanceerd te worden, visitekaartjes erbij... tjonge... ook dit neemt aardig wat tijd: het vormgeven van mijn coaching praktijk is een proces, een groeiproces. En dat heeft tijd nodig. Het is nog niet helemaal klaar voor lanceren... maar bijna wel... ik voel het... .


Onderstaande Bijbeltekst bemoedigt me nog even; Psalm 27:14 Wacht op de Heer, wees dapper en vastberaden, Ja, wacht op de Heer.


Wat een feest!

Liefs Myrna myrna.coaching@gmail.com

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page