top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Genieten is een kunst

Bijgewerkt op: 16 jan. 2023

Hoe doe je dat? Hoe geniet jijzelf?


De zomervakantie is voor mij weer voorbij en ik moet zeggen dat ik geregeld genoten heb! Ik geniet van bergen; de massiviteit, de uitzichten, de diversiteit. Ik geniet van neerploffen op een zachte bank en mijn lichaam voelen ontspannen, benen omhoog en even niks hoeven.

Ook geniet ik van muziek; instrumentaal, klassiek, strijk- en snaarinstrumenten...

Elk mens geniet op z'n eigen manier. Ken jij de kunst van genieten? Of lukt het je vaak niet?

To- do lijstjes, gedachten; het zit je in de weg. Zou je graag ontdekken hoe jij kunt genieten en wat je nodig hebt om dat fijne gevoel vaker te hebben? Ik wil graag samen met jou en de Heilige Geest, hiernaar op zoek gaan en je helpen bewust te worden van wat je nodig hebt.

Zoals Prediker zegt, wens ik jou het volgende; Geniet op alle dagen van je leven, die God je heeft gegeven. Bijbel:Prediker 9:9.


Zoek contact met me als je een coach kunt gebruiken.

Liefs Myrna


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review

Comments


bottom of page