top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyrna Christencoach

Opgenomen in het handelsregister.Ja, ja, daar ging ik in m'n autootje; op avontuur. Voor mijn coachpraktijk. Mijn uitnodiging in de telefoon, 8.55 uur aanvangstijd, omleiding onderweg en exact op tijd aanwezig.

Ik voelde toch ietwat excitement, ik vond dat dat mocht zijn. (Hihi; voelen en denken; dat is zo'n onderwerp...).

Wat vragen doorgenomen met een allervriendelijkste meneer van de KVK en na 20 minuten was ik weer buiten.


Een inschrijving verder! Wow, hier is een dankbaar mens. Dankbaar dat ik een coachpraktijk mag en kan starten, dat Total Balance op mijn pad kwam, dat mijn persoonlijkheid, levenservaring- opleiding - werkervaring, bekering en doop, mijn verlangen om mensen te helpen bij hun identiteitsontwikkeling en zoektocht naar God hierin, nu allemaal samenkomen.


Ik hoop dat jij met mij blij kan zijn en mocht je zelf wat bemoediging kunnen gebruiken; ik zie je graag. 💞


Liefs, Myrna


myrna.coaching@gmail.com

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page